logo-small.png

MITEN VOIMME OLLA AVUKSI?

Meiltä saatte kattavat palvelut toimintanne tukemiseen

Ammattilaiset apunasi

Huomioithan, että työmme luonteeseen kuuluu vahva keskittyminen asiakkaseemme. Pystymme harvoin vastaamaan puheluihin työn aikana. Parhaiten tavoitat meidät laittamalla sähköpostia, viestiä ja tai lähettämällä soittopyynnön.

Jaana-Marjut Seppälä
Jaana-Marjut SeppäläLiikkeenjohdon konsultointi, Lead Auditor, Kouluttaja jaana.seppala@q-test.fi
KTM, HHJ
045 359 0808
TUTUSTU
Olen työskennellyt Q-Testillä yli kymmenen vuotta. Minulle tärkeää on käytännönläheinen kehittäminen ja asiakkaiden auttaminen.

Rakennan ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001 -järjestelmiä, mutta tarvittaessa tulkkaan myös muita standardeja. Maailma on täynnä erilaisia standardeja.

Standardit tukevat johtamista ja liiketoiminnan kehittämistä, vaikka ei varsinaisia laatujärjestelmiä haluaisi laatiakaan.

Olen pätevöitynyt Lead Auditoriksi (Pääarvioija) ja se tukee työtäni ja vaatimusten soveltamista yrityslähtöisesti. Teen myös sisäisiä auditointeja yrityksissä.

Olen toiminut yli 20 vuotta liiketoiminnan ja laadunhallinnan kehittämistehtävissä. Sitä ennen toimin opettajana, business controllerina ja yritysneuvojana .

Monipuolinen työhistoriani antaa erilaisia näkökulmia tehdä nykyistä työtäni.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri pääaineena sisäinen laskentatoimi. Sivuaineita on useita mm. johtaminen tuotantotalouden DI -puolelta, myynti ja markkinointi.

Pidän kouluttamisesta ja olen suorittanut ammatillisen opettajankoulutuksen. HHJ-tutkinnon suoritin muutama vuosi sitten.  Elämä on ikuista oppimista.

Asiakkaiden mielestä olen iloinen, voimaannuttava, hyvä ideoija ja osaan asiani. Hahmotan isoja kokonaisuuksia ja uusia mahdollisuuksia.

Osaamiseni on sovellettavissa eri toimialoille ja eri kokoisille yrityksille.

Varaa minulta ensin esim. päivän kestävä Analyysi ja kehittämisen polku on aloitettu. Teen työtä hybridimallilla, joten olen tavoitettavissa joustavasti koko Suomessa.

Olen myös ns. ELY-konsultti Yritysten kehittämispalveluissa ja palveluni ovat kustannustehokkaita. Kerron mielelläni lisää.

Vapaa-aikani kuluu liikuntaan, puutarhatöihin, perheen harrastuksiin, hyvinvointikirjallisuuteen ja uusien asioiden opetteluun.
Maria Lammentausta
Maria LammentaustaHitsausasiantuntija ja NDT-kouluttajamaria.lammentausta@q-test.fi
Insinööri (AMK), IWE, IWI-C, Lead Auditor
040 505 2456
TUTUSTU
Olen Q-Testillä hitsausasiantuntijan tehtävissä. Olen koko ikäni viettänyt konepajaympäristössä ja joskus puoliksi vitsillä sanonkin, että olen syntynyt konepajalla, koska lapsuudenkodissani oli konepaja ja varmasti sitä myötä olen saanut kipinän tähän ammattiin. Hitsauskoordinoijana olen toiminut vajaa 20 vuotta.

Koen työni hyvin monipuolisena ja mielenkiintoisena. Ajattelen, että hitsausinsinöörinä pystyy kehittämään yritysten toimintaa monin tavoin. On palkitsevaa löytää uusia toimintatapoja ja auttaa yrityksiä vaikkapa välillä hankalilta tuntuvissa standardiasioissa.

Päivittäiseen työhöni kuuluu hitsauslaatujärjestelmien rakentaminen, kuten esimerkiksi ISO3834, EN1090 ja EN 15085, hitsauskoordinaattorina toimiminen, NDT-tarkastukset, hitsaajien pätevöiminen, menetelmäkokeiden valvonta ja hitsausohjeiden teko sekä kouluttaminen. Asiakkaani hitsaavat monipuolisesti tuotteita kuten esimerkiksi painelaitteita, kantavia teräsrakenteita, kiskoajoneuvojen komponentteja ja laivateollisuuden alihankintaosia. Hitsaukseen liittyviä tutkintoja minulta löytyy IWE, IWI-C ja WRB. NDT-pätevyyksinä VT2, PT2 ja MT2. Pyrin kehittämään osaamistani jatkuvasti.

Vapaa-aikani kuluu luonnossa ja koiraharrastuksien parissa.
Ari Numminen
Ari NumminenToimitusjohtajaari.numminen@q-test.fi
Insinööri (AMK), Lead Auditor, IWE, IWI-C
040 562 3060
TUTUSTU

Työurani olen aloittanut konepajalla hitsaajan tehtävissä ja erilaisen koulutusten ja työkokemusten kautta alkanut yrittäjäksi vuonna 2004. Työkokemusta on kertynyt jo kolmekymmentävuotta.

Tietotaitoni laadunhallintaan liittyvistä tehtävistä olen hankkinut 1990 -luvulta lähtien erityyppisissä tuotanto-, myynti-, laadunkehitys- ja auditointitehtävissä. Olen auditoinut satojen yritysten toimintaa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Oman toimintani periaatteena sovellan Juhani Tammisen KIS-periaatetta. Keep It Simple- pidetään asiat yksinkertaisena.

Päivittäinen työni vaihtelee asiakkaiden mukaan hitsaus- ja NDT-asiantuntijan tehtävistä eri johtamisstandardien ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000 jne. mukaisen toiminnan kehittämiseen.

Pystyn auttamaan sinua kehittämään toimintaa juuri sinun toimintaasi sopivan asiakasvaatimukset täyttävän järjestelmän rakentamisessa. 

Toimin myös ELY-keskuksen valtakunnallisena asiantuntijana analyysien tekijänä ja tuottavuuteen liittyvissä kehityshankkeissa.

Vapaa-aikani kuluu liikunnallisissa harrastuksissa, rankametsässä ja äänikirjoja kuunnellen.

Image
Q-Test Oy | Rantakoivuntie 6 | 38600 Pori
Y-tunnus 1914841-9